comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Accidente rutiere pe DN2 la Movilița și pe DJ306A între Ciochina și Crunți

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/08/2021 | Infotrafic

Pompierii ialomițeni au intervenit până la această oră la două accidente rutiere.

Primul accident rutier s-a produs în această dimineață pe DN 2, în comuna Movilița, în care au fost implicate două autoturisme.

Salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au intervenit de urgență cu o descarcerare și o ambulanță SMURD. La locul intervenției a venit în sprijin și un echipaj ale SAJ Ialomița.

În evenimentul rutier au fost implicate cinci persoane, toate conștiente, neîncarcerate și cooperante, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției.

După acordarea primului ajutor medical toate victimele au refuzat transportul la spital.

Al doilea accident rutier s-a produs cu puțin timp în urmă, pe DJ 306 A, între comuna Ciochina și satul Crunți, în care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Salvatorii de la Garda de intervenție Slobozia au intervenit de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o descarcerare. La locul intervenției a venit în sprijin și un echipaj ale SAJ Ialomița.

În evenimentul rutier a fost implicată o persoană conștientă, neîncarcerată și cooperantă, care a fost monitorizată de echipajele medicale la locul intervenției.

După acordarea primului ajutor medical victima a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare.
La ambele accidente, pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului. ISU Ialomița