15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Ialomița: Accidente rutiere la Iazu și Vlădeni. Trei persoane vătămate https://wp.me/p49Kdo-dwm
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Accidente rutiere la Iazu și Vlădeni. Trei persoane vătămate

Ieri, 01 aprilie, pe raza județului Ialomița s-au produs două accidente de circulație soldate cu rănirea a trei persoane.

Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 13:00, pe Drumul Național 21, la ieșire din localitatea Iazu.

În timp ce o tânără de 22 de ani, din comuna Scânteia, conducea un autoturism din direcția Brăila către Slobozia, ar fi efectuat un viraj pe DJ 213A, fără a se asigura corespunzător, fiind acroșată de un autovehicul care era condus în aceeași direcție de mers și era angajat în efectuarea manevrei de depășire.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto de 22 de ani, care a fost transportată la cea mai apropiată unitate spitalicească.

* * *

 Cel de-al doilea eveniment, soldat cu rănirea a două persoane, s-a produs în jurul orei 19:30, pe Drumul Național 3B.

Astfel, în timp ce un bărbat de 39 de ani, din comuna Făcăeni, conducea un autoturism, în afara comunei Vlădeni, din cauza exploziei unei anvelope, a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a doi pasageri aflați în autoturism, doi bărbați de 20 și 49 de ani, ambii din comuna Făcăeni, care au fost transportați la Spitalul Orășenesc Țăndărei pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducători auto implicați în cele două evenimente rutiere au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.

 În cele două cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

IPJ Iaomița. foto arhivă

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!