comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Accidente rutiere în Slobozia și Gârbovi

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
26/04/2021 | Infotrafic

În data de 23 aprilie, în jurul orei 17:05, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia – Garda de intervenție Slobozia, au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în municipiul Slobozia, cartier Bora, în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița – substația Slobozia, venite în sprijin.

În urma accidentului, au rezultat patru victime, conștiente și neîncarcerate, care au fost  monitorizate de echipajele medicale de la locul intervenției.

După acordarea primului ajutor medical, trei dintre victime au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații medicale suplimentare. A patra victimă a refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil

În data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 18:25, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină la un accident rutier, produs pe raza comunei Gârbovi, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă.

La locul evenimentului, salvatorii s-au deplasat de urgență cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje ale SAJ Ialomița – substația Urziceni. În urma accidentului, au rezultat două victime conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate la locul intervenției. După acordarea primului ajutor medical, victimele au refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire a incendiului la locul accidentului .

Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au acționat în ultimele trei zile la un număr de 63 de misiuni, după cum urmează:

  • 52 cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;
  • 5 misiuni de transport persoane confirmate cu COVID-19;
  • 3 intervenții în sprijinul echipajelor SAJ Ialomița, pentru preluarea unor persoane cu probleme de sănătate;
  • o misiune de asigurare a măsurilor P.S.I. la un eveniment sportiv în municipiul Slobozia;
  • 2 accidente rutiere 

ISU Ialomița

 

 

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️