15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Ialomița: Accidente rutiere cu victime la Urziceni, Grivița și Axintele https://wp.me/p49Kdo-e6q
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Accidente rutiere cu victime la Urziceni, Grivița și Axintele

Ieri, 02 iulie a.c., pe raza județului Ialomița s-au produs trei accidente de circulație soldate cu rănirea a patru persoane.

Accident Grivița

Primul dintre acestea s-a produs în jurul orei 17:00, în afara localității Grivița, și s-a soldat cu vătămarea corporală a două persoane.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul accidentului s-a stabilit că în timp ce un tânăr de 19 ani, din localitatea Buiești, conducea un autoturism pe drumul ce leagă comuna Traian de Grivița, nu ar fi respectat semnificația indicatorului “OPRIRE”, întrând în impact cu o autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 28 ani, din Slobozia.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a ambilor conducători auto, aceștia fiind transportați la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Accident Axintele

 Cel de-al doilea eveniment, soldat cu rănirea unei persoane, s-a produs în jurul orei 18.00, în afara localității Axintele.

În timp ce o tânără de 21 de ani, din Axintele conducea regulamentar un autoturism în afara localității de domiciliu, pe drumul dintre Coșereni și Bărbătescu, a acroșat o persoană, care circula pe partea carosabilă în calitate de biciclist, și care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers către stânga.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, aceasta fiind transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Accident Urziceni

Tot luni, 02 iulie a.c., în jurul orei 20.00, în timp ce un bărbat de 61 de ani, din municipiul Urziceni, conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, nu ar fi acordat prioritate de trecere într-o intersecție unui motociclist, un bărbat de 27 de ani, intrând în impact cu acesta.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei, acesta fiind transportat la cea mai apropiată unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Toți conducătorii auto implicați în cele trei accidente au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-au produs accidentele rutiere.                  

Poliţiştii le recomandă cetățenilor să respecte normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau vehicule, de asemenea folosirea centurii de siguranță obligatorie, să circule cu o viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să evite depăşirile riscante, iar pentru un plus de siguranţă, să păstreze distanţa în mers între vehicule.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!