comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Accident rutier la Coșereni. Trei persoane vătămate

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/03/2019 | Infotrafic

Ieri, 20 martie, în jurul orei 07.30, în localitatea Coșereni, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a trei persoane.

Din verificările efectuate de polițiștii ajunși la locul evenimentului s-a stabilit faptul că, în timp ce un tânăr de 19 ani, din comuna Moldoveni, conducea un un autoturism pe Drumul Național 2, din direcția Urziceni către București, nu s-a asigurat corespunzător la momentul efectuării manevrei de întoarcere și a fost acroșat de o autoutilitară, condusă regulamentar de către un bărbat de 45 de ani, din municipiul Urziceni.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ambilor conducători auto, precum și a unui alt tânăr de 18 ani, pasager al primului autovehicul, aceștia fiind transportați la unități spitalicești, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Cercetați pentru nerespectarea legislației privind circulația pe drumurile publice

Ieri, 20 martie a.c., un bărbat de 59 de ani, din comuna Mărculești, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea, pe raza localității de domiciliu, un tractor agricol ce tracta două remorci, acestea din urmă nefiind înmatriculate și înregistrate.

* * *

Un alt conducător auto, un bărbat de 39 de ani, din comuna Valea Măcrișului, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, deși a consumat anterior băuturi alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul indicat fiind de 1,05 mg/ l alcool pur în aerul expirat, ulterior, acesta fiind condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

* * *

Un bărbat de 42 de ani, din județul Brăila, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni, fără a poseda permis de conducere.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosar penal.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA