comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Accident rutier grav pe DN1D, între Bărbulești și Jilavele. Mai multe persoane au fost rănite

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
07/12/2020 | Infotrafic

În jurul orei 17:30, pe DN 1D între localitățile Bărbulești si Jilavele s-a produs un accident de circulație între un autoturism și o autoutilitară, soldat cu vătămarea corporală a 6 persoane.

Toate victimele au fost preluate de ambulanțe și transportate la unități medicale. Se efectuează cercetarea la fața locului, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă (IPJ Ialomița)

Două accidente rutiere produse pe același segment de drum (DN1D – Jilavele – Barbulești), aproape concomitent.

În unul din evenimente, o camionetă în care se deplasau 4 persoane a derapat și a ieșit în afara părții carosabile, 2 dintre pasageri necesitând îngrijiri medicale, pe care le-au și primit de la un echipaj medical al SAJ. Ulterior, victimele au fost transportate la spitalul din Urziceni.

În cel de-al doilea caz, un autoturism cu 2 persoane s-a ciocnit cu un alt vehicul, în care se aflau 6 persoane.
Celor două persoane din autoturism li s-a acordat primul-ajutor medical și au fost transportate la spital.

Vehiculul care transporta 6 persoane s-a răsturnat în afara părții carosabile, două dintre ele fiind încarcerate în mașina avariată. Pentru eliberarea lor pompierii s-au folosit de accesoriile pentru descarcerare. În total, 3 dintre pasageri s-au ales cu traumatisme, motiv pentru care au primit îngrijiri medicale inițiale și au fost transportați la spital.

Echipele de intervenție au acționat în paralel în sprijinul pacienților rezultați din cele două accidente. Misiunea a fost asigurată cu forțe ale ISU Ialomița (Detașamentul de pompieri Urziceni), și ale Serviciului județean de Ambulanță Ialomița, fiind angrenate o autospecială pentru descarcerare, una pentru stins incendii, o autosanitară SMURD și 4 ambulanțe ale SAJ Ialomița.

Bilanțul victimelor rezultate din cele 2 evenimente însumează 6 bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 46 de ani și o femeie de 33 de ani. Cu toții au ajuns în stare de conștiență la spital, dar prezentând traumatisme, escoriații, plăgi și unii dintre ei, atacuri de panică. (ISU Ialomița)