15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Infotrafic > Ialomița: Accident mortal pe DN2, la Lilieci. O tânără din Slobozia și-a pierdut viața. Șoferul era băut. https://wp.me/p49Kdo-eSB
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: Accident mortal pe DN2, la Lilieci. O tânără din Slobozia și-a pierdut viața. Șoferul era băut.

O tânără, în vârstă de 27 de ani, din Slobozia, și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 26 februarie, pe DN2, în zona localității Lilieci.

Accident Lilieci
Accident Lilieci. Foto – Costel Kostelus

În timp ce un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Slobozia, conducea un autoturism pe DN2, din direcția București spre Urziceni, în localitatea Lilieci ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în impact cu o autoutilitară, condusă din sens opus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Movilița.

Din accident a rezultat decesul unei pasagere din autoturism, în vârstă de 27 de ani, rănirea gravă a unei alte pasagere, tot în vârstă de 27 de ani, din Slobozia, și a șoferului autoturismului, iar din autoutilitară rănirea conducătorului auto și a unui pasager în vârstă de 33 de ani din Movilița.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscop, rezultând o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, la celălalt șofer valoarea fiind negativă.

În cauză a fost întocmit dosar penal, continuându-se cercetările pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!