comenzi la domiciliu cliseru.ro

Ialomița: Accident mortal pe DN2, la Lilieci. O tânără din Slobozia și-a pierdut viața. Șoferul era băut.

O tânără, în vârstă de 27 de ani, din Slobozia, și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc în dimineața zilei de miercuri, 26 februarie, pe DN2, în zona localității Lilieci.

Accident Lilieci
Accident Lilieci. Foto – Costel Kostelus

În timp ce un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Slobozia, conducea un autoturism pe DN2, din direcția București spre Urziceni, în localitatea Lilieci ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în impact cu o autoutilitară, condusă din sens opus de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Movilița.

Din accident a rezultat decesul unei pasagere din autoturism, în vârstă de 27 de ani, rănirea gravă a unei alte pasagere, tot în vârstă de 27 de ani, din Slobozia, și a șoferului autoturismului, iar din autoutilitară rănirea conducătorului auto și a unui pasager în vârstă de 33 de ani din Movilița.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscop, rezultând o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, la celălalt șofer valoarea fiind negativă.

În cauză a fost întocmit dosar penal, continuându-se cercetările pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Mai multe articole de la obiectiv.net: