15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Ialomița: A murit în locuința cuprinsă de flăcări https://wp.me/p49Kdo-dl0
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Ialomița: A murit în locuința cuprinsă de flăcări

Un bărbat de 87 de ani a murit în cursul nopții în propria locuință cuprinsă de flăcări.

Incendiul a fost observat aseară, în jurul orei 22.30, la casa bătrânului din orașul Fierbinți Târg.

Alertați, pompierii de la Detașamentul Urziceni, dar și cei voluntari ai localității s-au deplasat la eveniment cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autosanitară. Din păcate, la sosirea echipajelor de intervenție arderea se manifesta generalizat la casă și la anexe din gospodărie, iar proprietarul a fost găsit carbonizat. Flăcările au distrus bunurile și elementele din starea de fixație din 3 încăperi, precum și  aproximativ 130 mp de acoperiș al construcțiilor și au degradat două butelii încărcate cu g.p.l, și aproximativ 300 kg de lemn.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neprotejat corespunzător.

ISU Ialomița

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!