livrari la domiciliu apa de masa la domiciliu slobozia

I.P.J. Ialomița: 63 de posturi scoase la concurs pentru încadrare din sursă externă

Luni, 3 octombrie, se va da startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

De asemenea, persoanele care doresc să devină agenţi de poliție se pot înscrie la concursul organizat.

Înscrierile se vor realiza în perioada 03 – 07 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016.

Inspectoratului de Poliție Județean Ialomiţa i-au fost repartizate 63 de posturi pentru încadrare din sursă externă.

Din totalul celor 63 de posturi destinate încadrării directe, 7 sunt de agenți de poliție rutieră (5 la Poliţia Municipiului Slobozia şi două la Biroul Rutier Feteşti), 16 agenți de ordine publică în mediul urban ( 4 la Poliția Municipiului Slobozia, 3 la Poliția Municipiului Feteşti, 3 la Poliția Municipiului Urziceni, 2 la Poliția Orașului Ţăndărei, 2 la Poliţia Oraşului Căzăneşti, unul la Poliţia Oraşului Fierbinţi-Târg și unul la Poliția Orașului Amara) și 40 de agenți de ordine publică în mediul rural, ce reprezintă posturi de ajutori șefi de post.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se vor găsi pe site-ul www.il.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, începând cu data de 01 octombrie a.c. .

Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa în perioada 03 – 07 octombrie a.c., de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA