comenzi la domiciliu cliseru.ro

Grav accident rutier pe DN2, în apropierea comunei Sineşti. O persoană a decedat și alte 7 au fost rănite

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/04/2013 | Infotrafic

O persoană a decedat şi alte şapte au fost rănite în urma unui accident rutier produs în această dimineaţă, în jurul orei 04.00, pe DN2, la ieşire din comuna Sineşti. În evenimentul rutier a fost implicat un singur autovehicul  (carosat – mixt), toate victimele fiind ocupante ale acestuia.

Din primele verificări efectuate s-a stabilit că în condiţii de ploaie torenţială, pe fondul neatenţiei în conducere a unui tânăr de 24 de ani, din oraşul Babadag, judeţul Tulcea, maşina pe care acesta o conducea a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în şanţul aferent sensului său de mers, respectiv Urziceni – Bucureşti.

Echipajul de prim ajutor calificat SMURD de la Secţia Urziceni s-a deplasat la faţa locului şi a început manevrele de resuscitare în cazul unui bărbat de 44 de ani, pasager al autoturismului, însă acesta nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat în scurt timp de echipajul Serviciului de Ambulanţă.

În urma accidentului a rezultat şi rănirea altor şapte persoane, 5 de sex masculin (3 minori) şi 2 femei, cu vârste cuprinse între 7 şi 42 de ani, toţi membri ai aceleiaşi familii, domiciliaţi în judeţul Tulcea.

Victimele au fost transportate pentru acordarea îngrijirilor medicale la Spitalul Municipal Urziceni.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.