15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Politica > Gheorghe Tinel, președintele PNL Ialomița: „Mă aflu în izolare la domiciliu” https://wp.me/p49Kdo-f06
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Gheorghe Tinel, președintele PNL Ialomița: „Mă aflu în izolare la domiciliu”

Președintele PNL Ialomița, deputatul Gheorghe Tinel, a anunțat în urmă cu puțin timp faptul că se află în izolare la domiciliu, iar testul efectuat a ieșit negativ.

Gheorghe Tinel
Gheorghe Tinel

„Informez opinia publică județeană că, în conformitate cu procedurile legale în vigoare privind măsurile de prevenire și combatere a extinderii COVID-19, mă aflu în izolare la domiciliu. Am efectuat testul pentru depistarea COVID-19 și menționez că este negativ. Totuși procedurile spun că trebuie să stau 14 zile în izolare la domiciliu și asta voi face. Îi rog pe toți cei la care apar primele simptome de gripă să se adreseze imediat medicului de familie, care îi va îndruma corespunzător. De asemenea, solicit și îi rog pe toți conjudețenii mei să respecte măsurile de prevenție impuse de autoritățile statului în ceea ce privește combaterea și răspândirea COVID-19. Dumnezeu să ne ajute să depășim acest moment greu pentru noi toți!”, a transmis luni, 15 martie, Gheorghe Tinel, liderul PNL Ialomița.

Măsura de izolare la domiciliu a membrilor Biroului Permanent Național al PNL a venit ca urmare a faptului că un senator de Constanța, infectat cu temutul virus, a participat la ședința BPN, astfel obligându-i pe toți să își facă testul și să intre în izolare la domiciliu.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!