comenzi la domiciliu cliseru.ro

Gheorghe Tinel, fratele candidat și controlul comandat

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
15/02/2016 | Politica

Deputatul Gheorghe Tinel a relatat, în cadrul unei conferințe de presă, o întâmplare „bizară” petrecută recent în orașul Fierbinți, acolo unde fratele său va candida la primărie…

Mai precis, o „acțiune blitz” a unor echipe de la Antifraudă, care au țintit doar pe fratele deputatului și pe un consilier liberal.

tinel gheorgheÎn opinia copreședintelui PNL, acțiunea i se pare comandată, totul având legătură cu atacul său la adresa conducerii Prefecturii.

„Vreau să vă aduc la cunoștință un fapt extrem de bizar petrecut a doua zi după conferința de presă de vineri.

Deci, sâmbătă, trei echipe de la Antifraudă din Alexandria, reședința domnului Dragnea, președintele PSD-ului, au vizitat fulger localitatea Fierbinți, controlând exclusiv candidatul la Primăria orașului Fierbinți și încă un consilier local de la PNL.

Eu nu acuz pe nimeni, dar nu îmi plac coincidențele bizare. Indiferent cine a „comandat” această acțiune blitz, de la nivelul județului Ialomița sau din altă parte, pentru a veni în sprijinul actualei conduceri administrative a județului, mă refer la prefect și subprefect, numai din dorința de a stopa niște guri și de a pune botniță, e similar cu ceea ce făceau comuniștii în ´45 – ´46.

După părerea mea, aceste lucruri ar trebui să înceteze și să nu se mai repete niciodată în județul Ialomița și nicăieri în țară. Pentru că suntem în secolul XXI, iar principiile pe care se guvernează democrația românească sunt cu totul și cu totul altele decât cele din perioada post-interbelică. (…)

Nu pun la îndoială acțiunea, ci caracterul blitz după declarațiile mele, cu tentă politică și administrativă, în condițiile în care pe raza administrativă a județului Ialomița, și în limita vestică a județului, sunt agenți economici de foarte multe culori. Nu aș fi criticat acest desanț dacă numărul agenților controlați ar fi fost mai mare și ar fi fost luați aleatoriu, la întâmplare.

Dar când ai țintă, e clar că, din punctul meu de vedere, controlul a avut destinație. Pentru că Antifrauda are sediul la Alexandria, suntem lideri naționali, și ne-am tras Antifrauda pe post de măciucă politică și o folosim”, a conchis Gheorghe Tinel.

Sper să înțelegem că nu așa se folosesc instituțiile statului”, a declarat Gheorghe Tinel.