comenzi la domiciliu cliseru.ro

Gheorghe Tinel a fost numit președinte unic al PNL Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
04/07/2016 | Politica

Gheorghe Tinel a fost numit astăzi, 4 iulie, președinte unic al PNL Ialomița, după ce o perioadă a condus împreună cu Ioan Martin filiala județeană.

„În cadrul Biroului Politic Permanent Naţional al PNL care a avut loc astăzi, 4 iulie 2016, am fost numit preşedinte unic al PNL Ialomiţa. Este o responsabilitate care mă onorează, dar mă şi obligă în acelaşi timp.

În perioada următoare voi face o analiză şi sper să conştientizăm cu toţii că bătălia politică din toamna aceasta este foarte importantă pentru noi deoarece dă trendul de dezvoltare al României pentru următorii 4 ani, trend pe care ni-l dorim a fi impus de noi printr-un program de guvernare coerent, adaptat nevoilor şi necesităţilor societăţii româneşti şi, mai ales, care să vină în întâmpinarea tuturor doleanţelor cetăţenilor noştri.

Îi asigur pe toţi susţinătorii şi simpatizanţii PNL că, în Ialomiţa, vom face opoziţie coerentă şi constructivă la guvernarea PSD-istă şi nu vom înceta să taxăm bâlbele şi incoerenţele noii administraţii judeţene social-democrate”, a precizat preşedintele PNL Ialomiţa, deputat Gheorghe Tinel, în cadrul unui comunicat de presă.