comenzi la domiciliu cliseru.ro

Frații Moise din Slobozia, conduși pe ultimul drum

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
23/07/2013 | Locale Ialomita
Actualizat: 24 iulie 2017

Adrian și George Moise, care au pierit duminică, 21 iulie, înecați în mare, au fost înmormântați marți, 23 iulie, pe ultimul drum fiind conduși de sute de slobozeni, prieteni, cunoscuți, fotbaliști de la Concordia Chiajna, Clubul Sportiv Unirea Slobozia, dar și de mulți alți colegi de muncă de-ai celor doi frați.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 06.00, trei fraţi din Slobozia, Adrian, George și Cristian Moise, aflaţi în staţiunea Olimp, au mers să facă o baie, deşi marea era agitată. Numai unul dintre ei a mai ieşit la mal.

Acesta i-a anunţat pe salvamari, care i-au căutat pe ceilalţi fraţi mai bine de jumătate de oră.

În jurul orei 07.00, salvamarii au reuşit să scoată la mal trupurile bărbaţilor şi, deşi la faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul celor doi fraţi, Adrian și George.

Adrian era maseur la echipa de fotbal Concordia Chiajna, avea doi copii, de 2 și 9 ani, iar George era șofer la pizzeria La Costa și avea un copil de 9 ani.

Vestea că cei doi s-au înecat a căzut ca un trăznet peste prietenii, colegii de muncă sau concetățenii lor. Toți au transmis condoleanțe familiilor și putere de a trece peste acest necaz.