comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: Trimiși în judecată pentru ucidere din culpă

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
16/04/2015 | Lege si Ordine

MOTROGAN AUREL şi BĂNICĂ GABI au vândut mai multor persoane din municipiul Feteşti alcool metilic (metanol). În urma consumului, două persoane au decedat.

alcool

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti au dispus trimitere în judecată în stare de libertate a inculpaţilor MOTROGAN AUREL şi BĂNICĂ GABI pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de produse sau substanţe toxice, vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

S-a reţinut în sarcina acestora că în vara anului 2012 au vândut mai multor persoane din municipiul Feteşti alcool metilic (metanol) pentru care nu deţineau documente de provenienţă.

Urmare a consumului acestei substanţe toxice, o persoană a rămas cu infirmitate fizică permanentă (orbire), iar alte două persoane au decedat.

Cauza se află în curs de judecată pe rolul Judecătoriei Feteşti.

Facem precizarea că trimiterea în judecată reprezintă conform codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale prin emiterea rechizitoriului şi sesizarea instanţei de judecată, situaţie ce nu poate să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Foto: arhiva Obiectiv Ialomița