comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: Tânăr aflat sub influenţa substanţelor halucinogene

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
31/10/2016 | Lege si Ordine

Jandarmii din cadrul patrulei de intervenţie Feteşti, aflaţi în timpul serviciului pe raza municipiului, vineri, 28 octombrie, în jurul orei 01:30, s-au sesizat cu privire la faptul că doi tineri se aflau în apropierea unui bancomat, iar la observarea jandarmilor, unul dintre ei a avut un comportament oscilant, intenţionând să părăsească în grabă zona.

Patrula de jandarmi a procedat la interceptarea acestora pentru stabilirea legalităţii activităţilor pe care le desfăşurau şi au observat că unul dintre tineri este incoerent în gesturi şi limbaj, lăsând senzaţia că este sub influenţa substanţelor halucinogene, motiv pentru care au procedat la efectuarea percheziţiei corporale.

În urma efectuării percheziţiei corporale, asupra tânărului a fost găsit un plic ce conţinea o plantă mărunţită de culoare verde, precum şi două bucăţi de hârtie cerată, care au fost ridicate în vederea continuării verificărilor.

Cu privire la provenienţa acestora, tânărul a precizat că îi aparţin şi că le foloseşte pentru consum propriu în vederea inducerii unor stări euforice.

Jandarmii i-au întocmit tânărului de 19 de ani din Feteşti, actele de constatare pe care le-au înaintat către Serviciul de Combarere a Crimei Organizate al I.P.J. Ialomiţa, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept ”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 4, alin. 1, din Legea     nr. 143/2000.

Recomandăm cetăţenilor să apeleze Jandarmeria la numărul unic de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Jandarmii sunt prezenţi la datorie, oferind siguranţă şi încredere.   

Comunicat de presă: Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Ialomiţa