15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Fetești: Stimulente financiare pentru medicii care fac naveta https://wp.me/p49Kdo-e6Z
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
DE MAINE AVEM: ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Fetești: Stimulente financiare pentru medicii care fac naveta

Consilierii din municipiul Fetești au aprobat, la ultima ședință a Consiliului Local, acordarea unor stimulente financiare lunare pentru 11 medici care nu au domiciliul în municipiul Fetești, dar își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului municipal Anghel Saligny.

Stimulentul financiar este în valoare de 1.450 lei/lună/medic, pentru acoperirea cheltuielilor cu naveta, pentru perioada ianuarie – aprilie 2019.
Conform raportului Direcției Economice, în bugetul de venituri și cheltuieli aprobat pentru anul 2019 a fost prevăzută suma de 65.000 lei, reprezentând transferul către spital pentru medicii care nu locuiesc în Fetești.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat în unanimitate.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!