comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: Reţinut de poliţişti după ce a sustras bunuri din autovehicule

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
18/08/2016 | Lege si Ordine

Poliţiştii cercetează un tânăr de 19 ani, din municipiul Feteşti sub aspectul comiterii mai multor infracţiuni de furt calificat. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore.

 În cursul nopţii de 16/17 august a.c., Poliţia Municipiului Feteşti a fost sesizată de către doi cetăţeni, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în autoturismele aflate parcate în faţa locuinţelor, iar din interiorul acestora au fost sustrase diferite bunuri.

Având în vedere aspectele semnalate, o patrulă de siguranţă publică a reuşit identificarea în scurt timp a persoanei bănuite, un tânăr de 19 ani, din municipiul Feteşti.

Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate părţilor vătămate.

Ulterior, alte patru persoane s-au prezentat la sediul poliţiei şi au sesizat că persoane necunoscute au pătruns în autoturismele personale aflate parcate pe raza municipiului Feteşti, de unde au sustras bunuri.

În urma extinderii cercetărilor, anchetatorii au stabilit faptul că persoana depistată în cursul nopţii de 16/17 august a.c., este bănuită şi de comiterea celor patru furturi calificate.

Tânărul de 19 ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat magistraţilor, care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.