comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: Prinsă după ce a furat un portofel din geanta unei femei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
10/12/2020 | Lege si Ordine

Polițiștii ialomițeni au depistat o femeie de 42 de ani, din municipiul Fetești, bănuită că ar fi sustras un portofel cu bani și acte. Bunurile au fost recuperate și predate persoanei vătămate.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 11:00, Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată prin apel 112, de o femeie în vârstă de 37 ani, din municipiul Fetești, cu privire la faptul că o persoană i-ar fi sustras portofelul din geantă.

Victima a declarat polițiștilor că, în timp ce se afla pe stradă, în apropierea locului de muncă, o femeie s-ar fi apropiat de ea, i-ar fi sustras din geantă portofelul în care se afla suma de 500 lei și acte personale, și a fugit într-o direcție necunoscută.

În urma aspectelor sesizate, echipa de cercetare din cadrul Poliției Municipiului Fetești a făcut verificări, în scurt timp fiind identificată autoarea furtului pe raza municipiului Fetești, o femeie în vârstă de 42 ani.

Aceasta a predat polițiștilor portofelul în cauză, bunurile fiind recuperate în totalitate și restituite persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de „furt”.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA