comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: Poliţiştii au confiscat aproximativ 660 de kg. deşeuri neferoase

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
16/08/2016 | Lege si Ordine

Fetești: O persoană este cercetată pentru furt calificat. Efective din cadrul Poliţiei Municipiului Feteşti au depistat în trafic, pe raza localităţii, o autoutilitară condusă de un bărbat de 42 de ani, care transporta deşeuri neferoase.

Deseuri neferoase confiscateDin verificările efectuate, poliţiştii au stablit faptul că deşeurile neferoase (200 de kg. de cupru, 400 de kg. de aluminiu, 59 de kg. de plumb) erau transportate fără a a fi întocmite documentele de achiziţie şi transport.

De asemenea, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit faptul că între deşeurile găsite în autoutilitară se află acumulatori auto şi componente metalice din cupru, ce ar fi fost sustrase din garaje amplasate pe raza muncipiului Feteşti.

Extinzând cercetările, s-a stabilit că bunurile ar fi fost valorificate anterior de către un minor de 15 ani, din Feteşti.

Conducătorul auto de 42 de ani a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990, iar cantitatea de deşeuri neferoase a fost ridicată în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite de comiterea infracţiunilor de furt calificat.