comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: O femeie s-a aruncat de pe podul care traversează apele brațului Borcea al Dunării

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/02/2020 | Lege si Ordine

O femeie s-a aruncat miercuri, 12 februarie, în apele brațului Borcea al Dunării, de pe podul rutier din zona Fetești, în încercarea, se pare, de a se sinucide.

Barca Isu
Barca Isu

Un participant la trafic a observat-o și a sunat la 112, la fața locului ajungând trei subofițeri cu o barcă pneumatică și un ASAS cu șapte salvatori ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Aceasta a fost recuperată din apă în stop cardio-respirator, fiind predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță, stația Fetești, care a început manevrele de resuscitare. A fost transportată la Spitalul din Fetești, însă la scurt timp aceasta a decedat.

Potrivit poliției, se fac cercetări în acest caz pentru moarte suspectă. Femeia avea în jur de 50 de ani și era din Fetești.

Update:

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, azi, 12 februarie 2020, în jurul orei 10.00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane dispărute în apele fluviului în data de 03.02.2020. La locul intervenției s-a deplasat un echipaj  cu o barcă pneumatică din cadrul Stației de Pompieri Fetești.

La scurt timp după lansarea bărcii la apă, subofițerii au fost redirecționați pentru căutarea unei persoane de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 50 ani, care a fost văzută căzând în apă de pe podul din zona stației de taxare Fetești.

La locul solicitării au mai fost dislocate un echipaj cu o autospecială de stingere și un altul cu o barcă de salvare, precum și un echipaj medical aparținând substației Fetești a Serviciului Județean de Ambulanță Ialomiţa. La scurt timp de la debutul operațiunilor de căutare femeia a fost găsită, scoasă din apă și predată  echipajului SAJ Ialomița pentru începerea manevrelor de resuscitare. Echipajul de salvatori a reluat căutările celor două persoane posibil înecate.