15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Fetești: O femeie s-a aruncat de pe podul care traversează apele brațului Borcea al Dunării https://wp.me/p49Kdo-eNB
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Fetești: O femeie s-a aruncat de pe podul care traversează apele brațului Borcea al Dunării

O femeie s-a aruncat miercuri, 12 februarie, în apele brațului Borcea al Dunării, de pe podul rutier din zona Fetești, în încercarea, se pare, de a se sinucide.

Barca Isu
Barca Isu

Un participant la trafic a observat-o și a sunat la 112, la fața locului ajungând trei subofițeri cu o barcă pneumatică și un ASAS cu șapte salvatori ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Aceasta a fost recuperată din apă în stop cardio-respirator, fiind predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță, stația Fetești, care a început manevrele de resuscitare. A fost transportată la Spitalul din Fetești, însă la scurt timp aceasta a decedat.

Potrivit poliției, se fac cercetări în acest caz pentru moarte suspectă. Femeia avea în jur de 50 de ani și era din Fetești.

Update:

Întrucât condițiile meteorologice s-au îmbunătățit, azi, 12 februarie 2020, în jurul orei 10.00, s-au reluat căutările pe Brațul Borcea al Dunării, în zona localității Vlădeni, pentru cele două persoane dispărute în apele fluviului în data de 03.02.2020. La locul intervenției s-a deplasat un echipaj  cu o barcă pneumatică din cadrul Stației de Pompieri Fetești.

La scurt timp după lansarea bărcii la apă, subofițerii au fost redirecționați pentru căutarea unei persoane de sex feminin, cu vârsta de aproximativ 50 ani, care a fost văzută căzând în apă de pe podul din zona stației de taxare Fetești.

La locul solicitării au mai fost dislocate un echipaj cu o autospecială de stingere și un altul cu o barcă de salvare, precum și un echipaj medical aparținând substației Fetești a Serviciului Județean de Ambulanță Ialomiţa. La scurt timp de la debutul operațiunilor de căutare femeia a fost găsită, scoasă din apă și predată  echipajului SAJ Ialomița pentru începerea manevrelor de resuscitare. Echipajul de salvatori a reluat căutările celor două persoane posibil înecate.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!