Fetești: Noul sediu parlamentar al senatorului Marian Pavel

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Pentru că numărul cetăţenilor care se prezintă la audienţe este foarte mare,  şi din dorinţa de a le crea un spaţiu adecvat,  senatorul de Feteşti – Ţăndărei – Slobozia , domnul Marian Pavel, a luat decizia de a muta biroul parlamentar pe care îl avea în sediul PSD Feteşti, într-un spaţiu mai mare. 

Sediu Marian PavelAstfel, din data de 30 mai 2013,  feteştenii pot merge în audienţă la domnul Marian Pavel,  la sediul situat între blocurile CFR 5 şi CFR 7, strada Călăraşi.

 „ Am o surpriză plăcută de fiecare dată când mă duc la Feteşti, la audienţe. Acolo, sunt mulţi cei care sunt dornici să discute cu un reprezentant al parlamentului. Până acum,  cred că au fost peste 200 de cetăţeni la audienţe. Doleanţele lor sunt diverse: lipsa  locurilor  de muncă, preţul mare la apă şi tot felul de cerinţe care nu ţin neapărat de atribuţiile unui senator. Însă, eu îi ascult  şi încerc, pe cât posibil, să am un răspuns pentru ei. Nu pot să le spun că nu discut  pentru că problemele lor nu ţin de responsabilitatea mea de senator. Trebuie să-i asculte cineva! Sunt atâtea instituţii deconcentrate, încât oamenii nu mai ştiu cui să i se adreseze. Astfel, vin la omul pe care l-au ales să le reprezinte interesele în parlament, că poate aici găsesc un răspuns, o rezolvare sau o îndrumare către instituţia abilitată.  Aşa cum am spus şi la începutul mandatului, voi încerca să ţin o legătură strânsă cu oamenii din teritoriu, pe tot parcursul celor patru ani. Pe lângă audienţele pe care le ţin, atât la Feteşti, Slobozia, cât şi la Ţăndărei, intenţionez să organizez periodic întâlniri cu cetăţenii.”

La biroul parlamentar de la Feteşti, cetăţenii pot merge pentru a se înscrie în audienţe, de luni până vineri, între orele 9.00  – 17.00, iar în fiecare vineri, între orele 14.00 – 16.00,  pot sta de vorbă cu domnul senator.

Biroul de presă al Cabinetului Parlamentar