comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: Ceremonia de acordare oficială a certificatelor și diplomelor de excelență pentru olimpicii ialomițeni și cadrele didactice îndrumătoare ale acestora

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
12/12/2018 | Evenimente

Premierea elevilor și cadrelor didactice din învățământul liceal, gimnazial și profesional, situate în zona Fetești, pentru anul școlar 2017 – 2018 s-a desfășurat în ziua de 11 decembrie 2018, de la ora 14:00, gazda manifestării fiind Liceul Teoretic “Carol I” Fetești.

A fost un eveniment remarcabil pentru școala ialomițeanǎ, la care au participat elevi și profesori ȋndrumǎtori premiați, reprezentanți ai autoritǎților administrației publice județene și locale, directori și reprezentanți ai școlilor premiate.

Participanții au apreciat inițiativa Consiliului Județean Ialomița de a continua proiectul ”PREMII DE EXCELENȚĂ PENTRU OLIMPICII IALOMIȚENI
DIN ȊNVĂȚĂMȂNTUL PREUNIVERSITAR DE STAT PENTRU ANUL ȘCOLAR 2017 – 2018”. Festivitatea decernării “Premiile de excelență pentru olimpicii ialomițeni” s-a desfășurat sub directa coordonare a Consiliului Județean Ialomița, în colaborarea cu Inspectoratul Școlar Județean Ialomița și unitățile de ȋnvățămȃnt preuniversitar de stat din județ care au avut premianți cu locul I la faza județeanǎ a olimpiadelor școlare.

Pentru anul școlar 2017 – 2018, din zona Fetești, sunt beneficiare de granturi:

– Liceul Teoretic “Carol I” Fetești – director, Velicu Laurențiu;
– Scoala Gimnazială “A. Vlaicu” Fetesti – director, Stoian Valentin;
– Liceul Teoretic “Paul Georgescu” Țăndărei – director, Chiș Florida Rita;
– Școala Profesională Mihail Kogalniceanu – director, Hangu Valentina Liliana;
– Liceul Tehnologic Țăndărei – director, Cristache Maria.

Unitățile de învățământ din această zonă au obținut la ediția a III-a a ”Premiilor de execelență” 65 de premii la elevi și 21 la cadrele didactice îndrumătoare, valoarea lor însumând 27.950 lei.
La festivitatea de acordare a ” Premiilor de excelență” din zona Fetești a participat domnul domnul VICTOR MORARU– Președintele Consilului Județean Ialomița, domnul SORIN GAFIȚOI, primarul Municipiului Fetești, domnii CĂTĂLIN EMIL GRIGORE și IONEL GAE, vicepreședinți ai Consiliului Județean Ialomița și doamna MANUELA CORNELIA ZAINEA – Inspector General al Inspectoratului Școlar Județean Ialomița.

Festivitatea a fost moderată de Maria Gheorghe, elevă și Daniel Georgescu, director adjunct, de la Liceul Teoretic “Carol I” Fetești, în timp ce eleva Cristiana Șandru, de la același liceu, a intonat cu sensibilitate Imnul de Stat al României. Programul a continuat cu alocuțiunile oficialităților județene și locale, ȋnmȃnarea certificatelor de excelențǎ celor 5 unitǎți de ȋnvǎțǎmȃnt preuniversitar de stat din zona Fetești, beneficiare ale granturilor, înmânarea diplomelor de excelență elevilor premiați individual sau pe echipe, precum și profesorilor ȋndrumǎtori.
Fiind în preajma sărbătorilor de iarnă, finalul programului a adus în scenă un microspectacol de colinde susținut de Corul Liceului Teoretic “Carol I” Fetești, dirijat de prof. Laura Corbu.
Îi felicităm cu căldură pe toți cei premiați astăzi și le dorim un An Nou cu bine, sănătate și cu rezultate înzecite la olimpiadele viitoare!

Consiliul Județean Ialomița
Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️