Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Fetești: Arestat preventiv pentru ucidere din culpă https://wp.me/p49Kdo-4Id

Fetești: Arestat preventiv pentru ucidere din culpă

Judecătoria Feteşti a emis marți, 19 noiembrie, pe numele unui bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Feteşti, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

politia rutieraÎn cursul zilei de 15 noiembrie, în zona Vlădeni, s-a produs un accident rutier. Un autoturism condus de un tânăr din Fetești s-a răsturnat în afara părții carosabile, în urma accidentului o pasageră fiind grav rănită, ulterior aceasta decedând la spital.

Deşi din primele declaraţii a rezultat faptul că la volanul autovehiculului implicat s-ar fi aflat un bărbat de 29 de ani, prin extinderea cercetărilor efectivelor Biroului Rutier Fetești s-a stabilit că autoturismul, în momentul producerii evenimentului rutier, a fost condus de fratele celui ce a declarat iniţial că s-a aflat la volan, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Feteşti, care nu avea permis de conducere.

Cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de arest preventiv.

 

Loading...