comenzi la domiciliu cliseru.ro

Fetești: Arestat pentru furt calificat și conducere fără permis.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/03/2019 | Locale Ialomita

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Fetești, care ar fi sustras bunuri din mai multe locuințe de pe raza localității de domiciliu.

În fapt, în perioada ianuarie – martie a.c., tânărul ar fi pătruns în locuințele mai multor persoane din municipiul Fetești, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. De asemenea,  acesta ar fi sustras un autoturism ce aparținea unui bărbat de 61 de ani, aflat parcat în fața locuinței și a condus autoturismul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată, tentativă la furt calificat în formă continuată, furt în scop de folosință și conducere fără permis.

Cel în cauză a fost prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă. Propunerea a fost însușită, instanța dispunând arestarea preventivă a tânărului pe o perioadă de 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanei bănuite.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA