15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > ESTE OFICIAL: ȘCOLILE, ÎNCHISE JOI ȘI VINERI în Ialomița. Excepție fac unele grădinițe https://wp.me/p49Kdo-8Nm
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

ESTE OFICIAL: ȘCOLILE, ÎNCHISE JOI ȘI VINERI în Ialomița. Excepție fac unele grădinițe

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a emis azi, 11 ianuarie, hotărârea de suspendare a cursurilor în zilele de joi, 12 ianuarie și vineri, 13 ianuarie, în toate unitățile de învățământ din județul Ialomița, cu excepția grădinițelor cu program prelungit din municipiile Slobozia, Urziceni și Fetești.

scoli-inchise-ialomita

 

 

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!