comenzi la domiciliu cliseru.ro

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: Ajutoare pentru spitalele din Fetești și Țăndărei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/04/2020 | Locale Ialomita

Protopopiatul Slobozia – sprijin material pentru Spitalul Municipal Fetești

În perioada 26 martie – 1 aprilie 2020, cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Vincențiu Episcopul Sloboziei și Călărașilor, la inițiativa Preacucernicului părinte Protopop Marian Pătărlăgeanu, Părintele Laurențiu Cioranu, protopop al Protopopiatului Slobozia, a solicitat sprijinul preoților pentru a realiza o colectă de produse de igienă. În urma solicitării s-au colectat produse în valoare de 4000 de lei care au fost predate către Protopopiatul Fetești, care se va îngriji de predarea acestora către Spitalul Municipal Fetești.

A consemnat părintele Daniel Ferbințeanu, secretarul Protopopiatului Slobozia.

Spitalele din Fetești și Țăndărei  au fost ajutate de preoții Protopopiatului Fetești

 

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor,  Protopopiatele Slobozia, Fetești și Urziceni din Județul Ialomița s-au mobilizat pentru ajutorarea Spitalului Orășenesc Țăndărei și a Spitalului Municipal Fetești, care vor primi bolnavi de Covid 19.

S-a realizat o colectă de aproximativ 2.000 de prosoape de la parohiile din cuprinsul celor 3 Protopopiate, care au fost distribuite către respectivele spitale în ziua de 1 aprilie 2020,  pentru stricta și unica folosință a celor care vor fi internați aici, după ce, în prealabil vor fi sterilizate.

Dorim să aducem cuvânt de mulțumire, Părinților Protopopi de Slobozia, Fetești și Urziceni, Părinților Secretari și Responsalilor de Cercuri Pastorale, precum și tuturor preoților implicați în această acțiune.