comenzi la domiciliu cliseru.ro

Dragoste cu … lovituri

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
06/08/2012 | Lege si Ordine

Sâmbătă, 4 august, în jurul orelor 20.45, patrula de ordine publică din cadrul Detaşamentului 4 Jandarmi Urziceni, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza municipiului Urziceni, s-a sesizat din oficiu despre faptul că o persoană de sex masculin loveşte cu pumnii şi picioarele o altă persoană de sex feminin. Având în vedere cele sesizate, membrii patrulei au procedat la interceptarea celor două persoane pentru stabilirea legalităţii activităţilor pe care acestea le desfăşurau.

Din verificări a rezultat că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi (cei doi având până de curând o relaţie de concubinaj) agresorul, M. Nicu, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Urziceni, a lovit partea vătămată, S. Iuliana, cu pumnii şi picioarele în zona corpului şi a feţei.

Jandarmii au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unor fapte susceptibile de a fi „ de loviri şi alte violenţe”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către  Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni.