comenzi la domiciliu cliseru.ro

Dragoș Costin Telehuz, noul președinte al ACCPT Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
08/03/2019 | Locale Ialomita

Dragoș Costin Telehuz a fost ales miercuri, 6 martie, în funcția de președinte al Asociației Cultivatorilor de Cereale și Plante Tehnice Ialomița. Dragoș Costin Telehuz îl înlocuiește pe Nicolae Sitaru, care a deținut această funcție din anul 2012.

dragos costin telehuzAșadar, A.C.C.P.T. Ialomița a organizat miercuri Adunarea Generală anuală, destinată alegerii conducerii asociației, în urma expirării mandatului statutar.

„După o lungă activitate în fruntea noastră, domnul Nicolae Sitaru a decis să nu candideze pentru un nou mandat, iar opțiunile membrilor noștri au fost împărțite între doi candidați la funcția de președinte și șapte candidați pentru cele patru poziții în Consiliul Director. Compoziția organelor de conducere, alese prin exprimarea a 72% din totalul numărului de voturi, este următoarea: Președinte – Dragoș Costin Telehuz, Vicepreședinte – Silviu Mihai, secretar – Ștefan Trandafir, membrii – Adrian Georgescu, Ștefan Moraru și Alexandru Neagu (supleant). Mulțumim domnului Nicolae Sitaru pentru anii dedicați mediului asociativ al fermierilor ialomițeni și urăm succes noii conduceri în provocarea pe care au acceptat-o, anume de a reprezenta membrii unei organizații de elită din breasla noastră”, au transmis reprezentanții ACCPT Ialomița.

Noul președinte al ACCPT Ialomița, Costin Telehuz, face parte dintr-o nouă generație de fermieri. Are 36 de ani, este inginer agronom, reprezentant al LAPAR și al ACCPT Ialomița.

Omul de afaceri Nicolae Sitaru a fost consilier județean, președintele și vicepreședinte al Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România, iar din 2010 organizează în satul Orezu o zi dedicată culturii porumbului.

În 2011 a decis să demisioneze din funcția de președinte al LAPAR, în 2018 s-a retras și din funcția de vicepreședinte al LAPAR, iar acum a decis să nu mai candideze la funcția de președinte al ACCPT Ialomița.