Două minore din Perieți și Slobozia sunt căutate de poliţiştii ialomiţeni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Poliţia Municipiului Slobozia a fost sesizată cu privire la faptul că două minore de 15, respectiv 16 ani din comuna Perieţi şi municipiul Slobozia au dispărut de la domicilii.

Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că tinerele au plecat la şcoală şi nu au mai revenit până în prezent.

 

Stan Gabriela Ionela
Stan Gabriela Ionela

SEMNALMENTELE MINOREI STAN GABRIELA – IONELA, DE 15 ANI, DIN COMUNA PERIEŢI :

înălţime 1,60 m, greutate 45 kg, faţa ovală, ochii căprui, păr şaten (drept, lung, la nivelul umerilor), constituţie atletică.

 

ÎMBRĂCĂMINTE:  blue jeans de culoare albastru, cu tăieturi şi diverse desene la nivelul coapselor, palton din stofă de culoare roz, bluză pe gât de culoare roşie, cizme din piele de culoare neagră, lungi până la genunchi.

 

 

 

 

 

Acatrinei Simona Daniela
Acatrinei Simona Daniela

SEMNALMENTELE MINOREI ACATRINEI SIMONA – DANIELA, de 16 din municipiul Slobozia : înălţime 1,60-1,65m, greutate 45 kg, ten deschis, păr şaten tuns până la nivelul umerilor, constituţie atletică.

 

 

ÎMBRĂCĂMINTE:  Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte purtate de minoră la plecarea de acasă, însă este posibil să fi purtat o scurtă din stofă culoare albastră, blue jeans, şi adidaşi alb cu albastru.

 

 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112!