comenzi la domiciliu cliseru.ro

Slobozia: Incendiu la un adăpost de porumbei

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/02/2016 | Lege si Ordine

Aproximativ 30 de porumbei, morți într-un incendiu

În urma unui apel telefonic primit în după-amiaza zilei de luni, 01 februarie, pompierii au fost solicitați să intervină pentru îndepărtarea mai multor țigle de la bazia acoperișului unui bloc, situat pe strada M. Eminescu, în municipiul Slobozia.

Acestea erau desprinse din acoperiș și se sprijineau pe mai multe cabluri electrice, existând riscul să cadă în dreptul intrarii în scara blocului. Pompierii s-au deplasat la fața locului și au acționat cu ajutorul unei autoscări mecanice, iar în scurt timp, țiglele au fost îndepărtate.

Aproximativ 30 de porumbei, morți într-un incendiu

Un alt apel la 112 a fost primit în această dimineață, în jurul orei 04.15, când un adăpost de porumbei de pe raza municipiului Slobozia a fost cuprins de flăcări.

Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit produs la instalația electrică a unui aparat de încălzit, lăsat în funcțiune și nesupravegheat.

În momentul sosirii pompierilor , flăcările se manifestau la întreg adăpostul, pe o suprafață de cca. 60 mp, la un aragaz, o butelie și trei lăzi frigorifice, iar cei aproximativ 30 de porumbei care se aflau în interior erau morți.

Pompierii au acționat cu o autospecială de intervenție, iar după aproximativ o oră, incendiul a fost lichidat.