15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Două incendii în ultimele 24 de ore https://wp.me/p49Kdo-4sa
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Două incendii în ultimele 24 de ore

Rezerva de furaje a unui cetăţean din comuna Mihail Kogălniceanu a fost cuprinsă de flăcări, după ce nepotul proprietarului, un băiat în vârstă de 5 ani, lăsat nesupravegheat, s-a jucat cu un chibrit generând incendiul. Evenimentul a fost anunţat ieri, în jurul orei 14.15, iar la faţa locului s-au deplasat pompierii de la Garda Ţăndărei şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii, care au acţionat timp de aproximativ 35 de minute pentru lichidarea flăcărilor.

Tot ieri, în jurul orei 15.40, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată, pe raza localităţii Adâncata. Cel mai probabil, incendiul a fost generat prin folosirea intenţionată a sursei de aprindere de către o persoană rămasă neidentificată, iar în scurt timp aproximativ 20 ha de mirişte au fost cuprinse de flăcări. Cinci subofiţeri de la Secţia Urziceni şi trei membrii ai SVSU din localitate au intervenit timp de aproape o oră pentru lichidarea incendiului.

INSPECTORATUL PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ “BARBU CATARGIU” AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!