comenzi la domiciliu cliseru.ro

Dosar penal, 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Accident rutier soldat doar cu pagube materiale, la Coșereni

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
28/07/2020 | Lege si Ordine

Polițiștii ialomițeni au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat de 44 de ani, din comuna Coșereni, care a avut o alcoolemie de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

 La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 04:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe linia prevenirii şi combaterii faptelor la regimul circulaţiei pe drumurile publice, au fost sesizați despre faptul că în comuna Coșereni a avut loc un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, conducătorul în vârstă de 44 de ani al unui autovehicul folosit pentru transportul în comun, în care nu se aflau pasageri, ciculând pe DN 2, din direcția București către Buzău, în interiorul comunei Coșereni, la schimbarea benzii de circulație ar fi acroșat cu partea laterală stângă un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Municipiul Tecuci, care se deplasa în aceeași direcție de mers.

S-a procedat la testarea cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru primul șofer acesta fiind transportat la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge și o valoare negativă pentru cel de-al doilea șofer.

Polițiștii au întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA