comenzi la domiciliu cliseru.ro

Doi suspecți de contrabandă cu țigări, reținuți de polițiștii ialomițeni

Două persoane au fost reținute și aproximativ 19.600 de țigarete au fost indisponibilizate de polițiști în urma a 3 percheziții domiciliare în Ialomița și Ilfov, într-un dosar de contrabanda.

La data de 16 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat trei percheziții la două puncte de lucru ale unei societăți comerciale de pe raza comunelor Sinești și Fundeni.

Perchezițiile au fost făcute în cadrul unui dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de contrabandă, ca urmare a suspiciunii că angajații societății respective dețin și comercializează țigarete fără timbru fiscal aplicat, fabricate în China.

În urma descinderilor, polițiștii au descoperit și au ridicat în vederea confiscării 19.698 de țigarete provenite din contrabandă, toate fiind ambalate în pachete ce nu aveau aplicate timbre fiscale.

În baza probatoriului administrat în cauză, faţă de doi cetățeni chinezi de 34 și 46 de ani poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA
Mai multe articole de la obiectiv.net: