15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Lege si Ordine > Doi minori prinşi de jandarmi după ce au furat sucuri și prăjituri dintr-un magazin https://wp.me/p49Kdo-3sk
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Doi minori prinşi de jandarmi după ce au furat sucuri și prăjituri dintr-un magazin

Sâmbătă, 11 august, în jurul orelor 03.25, grupa de intervenţie din cadrul Detaşamentului 1 J. Mobil Slobozia, aflându-se pe timpul executării unei misiuni de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, pe raza municipiului Slobozia, a observat două persoane de sex masculin, care se plimbau pe b-dul Matei Basarab, în faţa Instituţiei Prefectului Ialomiţa.

Având în vedere ora înaintată şi faptul că cele două persoane păreau minore, membrii patrulei au procedat la interceptarea acestora şi verificarea activităţilor desfăşurate de aceştia, stabilind că N. Cătălin, în vârstă de 11 ani şi C. Mihai în vârstă de 13 ani, ambii din Slobozia, au spart magazinul care se află în incinta Colegiului Naţional Mihai Viteazul din Slobozia, de unde au sustras sucuri şi prăjituri pe care le-au mâncat, intrând în magazin prin forţarea unui geam.

Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei şi jandarmii le-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ” furt calificat”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către  Poliţia mun. Slobozia.

Recomandăm cetăţenilor să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!