comenzi la domiciliu cliseru.ro

Doi minori prinşi de jandarmi după ce au furat sucuri și prăjituri dintr-un magazin

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
13/08/2012 | Lege si Ordine

Sâmbătă, 11 august, în jurul orelor 03.25, grupa de intervenţie din cadrul Detaşamentului 1 J. Mobil Slobozia, aflându-se pe timpul executării unei misiuni de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, pe raza municipiului Slobozia, a observat două persoane de sex masculin, care se plimbau pe b-dul Matei Basarab, în faţa Instituţiei Prefectului Ialomiţa.

Având în vedere ora înaintată şi faptul că cele două persoane păreau minore, membrii patrulei au procedat la interceptarea acestora şi verificarea activităţilor desfăşurate de aceştia, stabilind că N. Cătălin, în vârstă de 11 ani şi C. Mihai în vârstă de 13 ani, ambii din Slobozia, au spart magazinul care se află în incinta Colegiului Naţional Mihai Viteazul din Slobozia, de unde au sustras sucuri şi prăjituri pe care le-au mâncat, intrând în magazin prin forţarea unui geam.

Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei şi jandarmii le-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi ” furt calificat”, pe care le-au înaintat în vederea continuării cercetărilor către  Poliţia mun. Slobozia.

Recomandăm cetăţenilor să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️