comenzi la domiciliu cliseru.ro

Doi frați din Slobozia au murit înecați în mare

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
21/07/2013 | Lege si Ordine

Doi fraţi din Slobozia au murit înecaţi în valurile mării, duminică dimineaţă, în dreptul staţiunii Olimp, fiind scoşi la mal de salvamari după mai bine de jumătate de oră, transmite corespondentul Mediafax.

Adrian MoiseGeorge MoisePotrivit poliţiştilor constănţeni, duminică dimineaţă, în jurul orei 06.00, trei fraţi din Slobozia, cu vârste cuprinse între 35 şi 45 de ani, aflaţi în staţiunea Olimp, au mers să facă o baie, deşi marea era agitată, şi numai unul dintre ei a mai ieşit la mal.
Acesta i-a anunţat pe salvamari, care i-au căutat pe ceilalţi fraţi mai bine de jumătate de oră.
În jurul orei 07.00, salvamarii au reuşit să scoată la mal trupurile bărbaţilor şi, deşi la faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul celor doi fraţi.

Este vorba despre familia Moise, unul dintre frați, Adrian Moise, a fost maseur la Unirea Urziceni, apoi la Concordia Chiajna, iar celălalt, George Moise, era șofer la pizzeria La Costa. Cel mai mic (Cristian), tot șofer la La Costa, este cel care a scăpat.

Trupurile lor au fost transportate la morga din Mangalia pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Citește și – Frații Moise din Slobozia, conduși pe ultimul drum