comenzi la domiciliu cliseru.ro

Dispărută de la domiciliu. Ați văzut-o?

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
19/05/2021 | Lege si Ordine

Poliţiștii din Ialomița caută o femeie, de 35 ani, care a plecat de la domiciliu. Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Stan Georgeta Disparuta De La Domiciliu

La data de 19 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au fost sesizaţi direct de către un bărbat din localitatea Miloșești, cu privire la faptul că seara trecută, în jurul orei 22:00, concubina sa, Stan Georgeta, de 35 de ani, a  plecat de la domiciliu și până în prezent nu a mai revenit.

Femeia are aproximativ 1,60 m înălțime, constituţie atletică, păr șaten, ochi căprui, față ovală, iar ca semn particular, un tatuaj pe umărul drept în formă de inimă.

La data dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o geacă neagră, o pereche de blugi albaștri, bocanci negri și un pulover albastru.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.