comenzi la domiciliu cliseru.ro

Din inimă pentru inimă – daruri de Moș Nicolae

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
05/12/2016 | Locale Ialomita

Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița Piticot din municipiu a desfășurat luni, 5 decembrie 2016, activitatea „Din inimă pentru inimă – daruri de Moș Nicolae”.

Micii creștini, susținuți de părinți și coordonați de doamnele educatoare, au pregătit daruri cu îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, dulciuri, alimente și fructe, pentru copii din parohiile Păltiniș, Orboiești și Stejaru, Protopopiatul Slobozia.

Preoții Ștefănescu Gabriel și Negoiță Dante au vorbit copiilor despre viața și minunile Sfântului Nicolae, îndemnându-i să fie milostivi cu semenii lor. Bucuroși de întâlnire, cei mici au recitat poezii și au cântat colinde.

Copiii din parohiile rurale au mulțumit pentru bunătatea și blândețea de care au dat dovadă prietenii lor de la Slobozia, ce au devenit asemenea Sfântului Nicolae izvor de milostenie și dragoste.

Activitatea face parte din parteneriatul educațional „Lăsați copiii să vină la mine!” dintre Protopopiatul Slobozia și Grădinița Piticot și se desfășoară cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor.

Scopul parteneriatului, început în anul 2004, este promovarea sărbătorilor religioase, cultivarea dragostei față de sfinți și educarea micilor creștini în sensul respectării valorilor tradiționale și al afirmării propriei identități religioase, culturale și naționale. De asemenea, prin activitățile desfășurate se promovează colaborarea dintre Biserică și Grădiniță.

A consemnat Anastasia Pătrașcu, asistent social Protopopiatul Slobozia

Articole recente:
🟠 Vezi mai multe ştiri din Ialomiţa ➡️