comenzi la domiciliu cliseru.ro

Dan Diaconescu și echipa de campanie, turneu în Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
30/04/2014 | Locale Ialomita

Principalii candidați ai PP-DD, Dan Diaconescu și Simona Man, alături de echipa de campanie, s-au aflat, marți, 29 aprilie, în județul Ialomița, într-un turneu electoral pe care îl fac în vederea informării simpatizanților acestui partid cu privire la alegerile europarlamentare din 25 Mai.

Dan Diaconescu a ajuns și la Slobozia, a făcut un tur al orașului, apoi a vorbit cetățenilor din “DD-mobil”, un autoturism de teren decapotabil cu care se deplasează în campania electorală, la microfon, despre necesitatea votului pentru alegerile europarlamentare, dar în special despre votul spre PP-DD, un partid care, în opinia acestuia, va face dreptate românilor.

“Putem să ne luăm OTV înapoi după 25 mai, putem să-l eliberăm pe Becali și vom avea mari șanse să-l băgăm pe Băsescu în locul lui Becali”, spunea DD.

Dan Diaconescu a vorbit totodată despre eliminarea ciocoilor și escrocilor de la putere, despre unirea românilor, confiscarea averilor ilicite și despre puterea cetățeanului de a-și hotărî viitorul printr-o revoluție a votului.

Flancat de Liliana Mincă, Florin Condurățeanu, Mario Caloianu, Gigi Soare, avocatul Fenechiu și alții, primul pe lista candidaților la europarlamentare a PP-DD a transmis simpatizanților mesaje încurajatoare legate de puterea Partidului Poporului de a schimba starea națiunii române, dar și despre alocațiile copiilor și necesitatea majorării lor.

“Încercați și cu PP-DD. Mai rău de atâta nu se poate. Cred în șansa poporului român”, spunea Diaconescu.

Prezența lui Dan Diaconescu la Slobozia a durat aproximativ o jumătate de oră, mai mult de 10 minute vorbind în fața Centrului Cultural din Slobozia.

Turneul a început de la Fetești și a continuat în alte 15 localități, printre care Țăndărei și Urziceni.