comenzi la domiciliu cliseru.ro

Dacă ţevile s-au scos, nici fierul să nu rămână

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
20/04/2012 | Lege si Ordine

Jandarmii au surprins un bărbat în timp ce sustrăgea suporţii de fier folosiţi la susţinerea conductelor de termoficare.

Vineri 20 aprilie a.c., în jurul orei 11.30, jandarmii din cadrul grupei de intervenţie Slobozia au observat un bărbat care folosea un baros pentru a scoate elemente metalice din structura de beton folosită pentru traversarea peste râul Ialomiţa a fostelor conducte de termoficare.

Jandarmii i-au solicitat bărbatului să coboare pentru a stabili natura activităţii pe care o desfăşura şi, în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana în cauză a urcat pe structura din beton pentru a disloca elementele metalice care au susţinut conductele de termoficare, iar fierul rezultat să-l valorifice la un centru de colectare.

Bărbatului de 43 de ani din comuna Ciulniţa, judeţul Ialomiţa, i-au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de „furt”, care vor fi înaintate în vederea continuării cercetărilor, către Poliţia municipiului Slobozia.

Recomandăm cetăţenilor să sesizeze imediat Jandarmeria, la numărul de urgenţă 112, ori de câte ori observă vreo încălcare a legilor sau a altor acte normative în vigoare.