comenzi la domiciliu cliseru.ro

Cursuri gratuite de formare profesională

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
29/02/2016 | Locuri de munca

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita vine in intampinarea persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, organizand in acest an, conform planului anual de formare profesionala pentru anul 2016, cursuri de formare profesionala in urmatoarele meserii:

cursuri gratuite ajofm ialomita

agent vanzari, barman preparator, inspector resurse umane, macelar, patiser, cofetar, lucrator in comert, confectioner asamblor articole din textile, lucrator instalator pentru constructii, ingrijitor batrani la domiciliu, tapiter, lucrator in lacatuserie mecanica structuri, ospatar, bucatar, frizer,coafor,manichiurist,pedichiurist, mecanic auto, electrician/electronist auto, instalator tehnico sanitare si de gaze.

De asemenea, cursurile de lucrator in cultura plantelor si  mecanic de exploatare in cultura mare, vor fi organizate in mediul rural adresandu-se persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din localitatea ( regiunea) respectiva, in functie de solicitarile ce vor veni pe parcusul anului din partea somerilor sau ale autoritatilor publice locale.

Aceste cursuri sunt gratuite si se adreseaza atat somerilor indemnizati cat si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca ce nu beneficiaza de indemnizatie de somaj.

Pentru a participa la aceste cursuri este necesar ca persoanele solicitante sa fie inscrise in evidentele AJOFM Ialomita.

Cei interesati se pot adresa AJOFM Ialomita atat la sediul central din str. Lacului. nr. 10, tel. 0243 231 809, cat si la sediul Agentiei Locale Slobozia din strada Matei Basarab, bl.F1 parter, tel. 0243 230 224, precum si la punctele de lucru din Urziceni, Tandarei si Fetesti.