comenzi la domiciliu cliseru.ro

„Culorile copilăriei”, la Școala Gimnazială Platonești. Peste 160 de lampioane au luminat cerul.

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
02/06/2017 | Locale Ialomita

Copilăria – acel tărâm de poveste pe care toți îl parcurgem în picioarele goale, țopăind fără frică și adunând curcubeie. Le strângem bine într-un mănunchi să nu le pierdem și le păstrăm mereu în suflet. Culorile copilăriei sunt vesele, jucăușe, palpitante, transformate uneori în aventuri cu eroi, alteori în basme cu zâne, feți-frumoși, cai albi, flori și zumzete de gâze.

Culorile copilăriei sunt, în fapt, stări de spirit, de care nu ar trebui să ne lepădăm nici când devenim adulți. Toți, undeva, acolo, avem acea stare de spirit, în stare latentă. Trebuie doar să o recunoaștem și să o trezim!

Iar de Ziua Copilului, trăim cu toții emoțiile copilăriei. Așa cum s-a întâmplat la Platonești, cu o zi înainte de 1 iunie. Sute de copii și tineri din localitate, alături de cadre didactice, părinți, membri ai comunității, s-au strâns pe terenul de sport pentru a lua parte la prima ediție a manifestării „Culorile copilăriei”.

Evenimentul, organizat de Asociația Eleison, reprezentată de Bărzoiu Florica, în colaborare cu Școala Gimnazială Platonești, reprezentată de director prof. Udrea Eugenia, Parohia Platonești, reprezentată de preot Pavel Titel și Parohia Lăcusteni, reprezentată de preot Radu Adrian, a fost unul memorabil pentru toți cei prezenți.

Programul artistic a fost unul complex, plin de voie bună, de muzică, dans, poezie, jocuri, desene, baloane colorate, picturi, sport, degustări de dulciuri și sucuri, însă finalul a fost minunat: lansarea a 160 de lampioane, inscripționate cu dorințele celor aproximativ 160 copii, elevi ai acestei școli.

Culorile copilăriei„Culorile copilăriei” | Foto și detalii -.https://wp.me/p49Kdo-9Kn

Posted by Obiectiv Ialomita on Friday, June 2, 2017

A fost o seară specială pentru comunitatea din Platonești, o seară cu multe emoții, o seară dedicată copiilor mai mari sau mai mici, o seară în care efortul organizatorilor a fost răsplătit de copii, prin faptul că s-au simțit minunat.