15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Controale poliția economică – Slobozia, Feteşti, Țăndărei, Maia și Adâncata https://wp.me/p49Kdo-bXu
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

Controale poliția economică – Slobozia, Feteşti, Țăndărei, Maia și Adâncata

Polițiștii de investigare a criminalității economice au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 50.000 de lei, în urma unor acțiuni derulate pe raza județului Ialomița.

Polițiștii de investigare a criminalității economice au organizat și desfășurat ieri, 03 aprilie a.c., o acțiune de verificare a unor unități economice de pe raza județului Ialomița, privind modul de aprovizionare, comercializare și evidențiere a veniturilor realizate în urma comercializării produselor alimentare, tutun și alcool.

Pe parcursul derulării activităților au fost verificați agenți economici de pe raza localităților Slobozia, Feteşti, Țăndărei, Maia și Adâncata, fiind constatate următoarele:

• La sediile a trei societatăți comerciale situate pe raza localităților Slobozia, Maia și Adâncata au fost identificate diferențe între stocurile faptice și cele scriptice la produse alcoolice şi alimentare. Polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în cuantum de 30.000 de lei, totodată, fiind luată măsura ridicării în vederea confiscării a aproximativ 300 de litri de băuturi alcoolice, dar și a 650 de kg. de legume.

• Reprezentantul unei societăți comerciale de pe raza orașului Țăndărei a comercializat legume și fructe fără a evidenția veniturile obținute. În cauză a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990, iar suma de bani rezultată a fost ridicată în vederea confiscării.

• Pește fără documente de proveniență a fost identificat la sediul unei unităţi comerciale de pe raza municipiului Feteşti, motiv pentru care a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de deținere, transport, sau comercializarea peștelui fără documente legale, prevăzute de Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 23/2008, privind pescuitul şi acvacultura.

Întreaga cantitate de pește a fost ridicată în vederea confiscării.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, legalitatea actelor de comerț fiind un obiectiv prioritar al polițiștilor.

Comunicat de presă: IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!