comenzi la domiciliu cliseru.ro

Consilierii democrat-liberali din Slobozia acuză că procesele verbale sunt „cosmetizate”

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/11/2013 | Locale Ialomita

sedinta consiliul local sloboziaLa ultima ședință a Consiliului local Slobozia, de la sfârșitul lunii octombrie, doi consilieri democrat-liberali au reclamat faptul că procesele verbale ale ședințelor nu redau întocmai ceea ce se discută.

Mai precis, consilierii Mădălin Teculescu și Mirela Dacici au observat că anumite intervenții din ședința precedentă nu au fost menționate în procesul verbal al ședinței, iar altele, au fost „șuntate”.

madalin teculescu„Citind procesul verbal al ședinței trecute, am constatat cu surprindere foarte mare că multe luări de poziție din cadrul ședinței trecute nu sunt prinse în procesul verbal. Și exemplific prin faptul că am avut trei luări de poziție ale cetățenilor din sală. Una a fost prinsă în procesul verbal, dar celelalte două nu. Era vorba de domnul Popa care a ridicat problema garajelor și a vorbit destul de clar, nu l-a deranjat nimeni, și problema cetățenilor referitoare la apă. Ceva, ceva trebuia trecut în procesul verbal”, spunea Mădălin Teculescu.

De asemenea, consilierul Mirela Dacici a reclamat faptul că la intervenția pe care a avut-o în ședința desfășurată în luna septembrie nu este redată întocmai o declarație a primarului.

mirela dacici„La intervenția mea, legată de investitorii din Slobozia, nu a fost redată întocmai intervenția domnului primar. Este redat cu totul și cu totul altceva decât ceea ce a spus dumnealui atunci, iar eu îmi aduc foarte bine aminte, pentru că, printre altele, a fost un pic mai dur la adresa mea, și nu se regăsește nimic din ceea ce a spus atunci”.