15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Consilierii democrat-liberali din Slobozia acuză că procesele verbale sunt „cosmetizate” https://wp.me/p49Kdo-4GX

Consilierii democrat-liberali din Slobozia acuză că procesele verbale sunt „cosmetizate”

sedinta consiliul local sloboziaLa ultima ședință a Consiliului local Slobozia, de la sfârșitul lunii octombrie, doi consilieri democrat-liberali au reclamat faptul că procesele verbale ale ședințelor nu redau întocmai ceea ce se discută.

Mai precis, consilierii Mădălin Teculescu și Mirela Dacici au observat că anumite intervenții din ședința precedentă nu au fost menționate în procesul verbal al ședinței, iar altele, au fost „șuntate”.

madalin teculescu„Citind procesul verbal al ședinței trecute, am constatat cu surprindere foarte mare că multe luări de poziție din cadrul ședinței trecute nu sunt prinse în procesul verbal. Și exemplific prin faptul că am avut trei luări de poziție ale cetățenilor din sală. Una a fost prinsă în procesul verbal, dar celelalte două nu. Era vorba de domnul Popa care a ridicat problema garajelor și a vorbit destul de clar, nu l-a deranjat nimeni, și problema cetățenilor referitoare la apă. Ceva, ceva trebuia trecut în procesul verbal”, spunea Mădălin Teculescu.

De asemenea, consilierul Mirela Dacici a reclamat faptul că la intervenția pe care a avut-o în ședința desfășurată în luna septembrie nu este redată întocmai o declarație a primarului.

mirela dacici„La intervenția mea, legată de investitorii din Slobozia, nu a fost redată întocmai intervenția domnului primar. Este redat cu totul și cu totul altceva decât ceea ce a spus dumnealui atunci, iar eu îmi aduc foarte bine aminte, pentru că, printre altele, a fost un pic mai dur la adresa mea, și nu se regăsește nimic din ceea ce a spus atunci”.

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!