15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Locale Ialomita > Concurs pentru angajare în sistemul penitenciar https://wp.me/p49Kdo-7wM
livrari la domiciliulivrari la domiciliu
AVEM ORGANE CONGELATE DE MIEL CU PRAPUR INCLUS

Concurs pentru angajare în sistemul penitenciar

Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs, pentru Penitenciarul Slobozia, următoarele posturi vacante pentru încadrarea în corpul agenţilor şi ofiţerilor:

  • 10 posturi de agent în sectorul operativ (bărbaţi);
  • 3 posturi de agent în sectorul operativ (femei);
  • 2 posturi de ofiţer asistent social;
  • 1 post de ofiţer psiholog.
Dosarele de candidat se depun la Biroul de Resurse Umane, până la data de 12 aprilie 2016, ora 15,00.
Detalii despre condiţiile generale şi specifice, documentele necesare înscrierii,  bibliografie, probele de concurs, centrele de concurs şi metodologia pentru desfăşurarea probei sportive/ probei practice de verificare a abilităţilor de operare pe calculator pot fi obţinute accesând link-ul https://anp.gov.ro/concursuri-din-sursa-externa sau pot fi solicitate la Biroul de Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Penitenciarului Slobozia, situat în Slobozia, str. Gării, nr. 54, judeţul Ialomiţa, telefon  0243232606, e-mail [email protected]*
ROMANIA – Administratia Nationala a Penitenciarelor – http://anp.gov.ro

În Magazinele La Cliseru din Slobozia
Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!