Concurs cu ocazia Zilei Tineretului – 2 Mai – Slobozia viitorului văzută prin ochii tinerilor

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița

Tinerii cu vârste cuprinse între 17 și 30 de ani sunt invitați la un exercițiu de imaginație privind viitorul Sloboziei, în diverse domenii. Mai precis, la un concurs de proiecte cu tema „Slobozia Viitorului”, văzută prin ochii tinerilor.

slobozia viitorului - concurs tineri

Cele mai bune proiecte de urbanism, pictură, sculptură, eseuri, sociale sau culturale vor fi premiate. Astfel, locul I va fi recompensat cu 600 lei, locul II cu 400 lei, iar locul III cu 200 lei. De asemenea, vor fi acordate mențiuni, constând în cărți, DVD-uri și diplome.

Scopul proiectului este de a atrage și stimula tinerii să participe la viața activă a urbei, dar și de a se manifesta cu privire la viitorul municipiului reședință de județ, în diverse domenii, unele dintre proiectele lor putându-se chiar materializa, în măsura posibilităților.
La concurs vor participa tineri cu vârste între 17 și 30 de ani, cu domiciliul în Slobozia, iar proiectele vor fi depuse începând cu 1 aprilie și până la 24 aprilie, ora 14.00, la Biroul de relații cu publicul din cadrul Primăriei Slobozia. Proiectele trebuie însoțite de o copie după actul de identitate precum și de un număr de telefon.
Desemnarea câștigătorilor și înmânarea premiilor și diplomelor vor avea loc pe 30 aprilie sau 2 mai, iar lucrările câștigătoare vor putea fi afișate în incinta primăriei, instituția rezervându-și dreptul de a folosi lucrările premiate.
Lansarea proiectului a avut loc marți, 31 martie, la Primăria Slobozia, în prezența primarului Alexandru Stoica, celor doi viceprimari Valentin Băcanu și Gabriel Mușat, dar și a primarului elevilor din Slobozia, Alina Constantin și președintelui CJ al elevilor, Costin Stan.