comenzi la domiciliu cliseru.ro

Cercetată pentru înșelătorie. I-a luat vânzătoarei și banii plătiți pentru produse precum și restul

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
11/06/2020 | Lege si Ordine

Poliţiştii ialomițeni au identificat o femeie din Ograda, bănuită de o faptă de înşelăciune la un magazin alimentar de pe raza municipiului Slobozia. Ar fi înşelat o vânzătoare căreia i-a luat și banii plătiți pentru produse, precum și bancnotele oferite ca rest.

la data de 10 iunie a.c., în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au fost sesizați prin apel 112 de o vânzătoare a unui magazin de pe raza municipiului Slobozia, despre faptul că a fost înșelată de o clientă.

Femeia a declarat polițiștilor că în magazin a intrat o persoană de sex feminin, care ar fi plătit pentru două produse alimentare suma de 100 de lei. În timp ce vânzătoarea a scos din sertar restul, suma de 80 lei și a lăsat-o tot pe tejghea, clienta ar fi luat banii, părăsind unitatea comercială.

În urma vizionării camerelor de supraveghere video precum și a semnalmentelor declarate, polițiștii au identificat în scurt timp persoana în cauză, o femeie de 42 de ani din comuna Ograda, care și-a recunoscut fapta.

Suma de 100 lei a fost restituită societății comerciale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,înșelăciune”.

În scopul prevenirii infracțiunilor de înșelăciune, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomița atrage atenţia angajaţilor societăţilor comerciale să fie foarte atenţi în momentul în care primesc de la clienţi bancnote mari pentru a fi schimbate în altele mai mici sau pentru a achita diferite produse.

În cazul în care vă confruntaţi cu astfel de situaţii, poliţiştii vă sfătuiesc să reţineţi cât mai multe amănunte referitoare la persoanele care vă abordează (vârsta aproximativă, detalii legate de fizionomie, vestimentaţie, etc.), tipul, marca şi numărul de înmatriculare al mijloacelor de transport cu care circulă şi direcţiile de deplasare.

Sesizaţi Poliţia când aveţi date despre persoane bănuite sau victime ale unor astfel de infracţiuni!

IPJ Ialomița – INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI IALOMIŢA