comenzi la domiciliu cliseru.ro

Cazacu Marinică susține că nu a fost demis de la conducerea Poștei Ialomița

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
25/05/2012 | Locale Ialomita
Actualizat: 19 iunie 2015

Vremuri grele se arată pentru poştaşii din judeţ, deoarece lipsa investiţiilor din ultima vreme a transformat instituţia într-una neprofitabilă, pe care nimeni nu ştie cum să o aducă pe drumul cel bun.
În toate statele lumii, poşta este în continuare o instituţie fără de care nu se poate, însă în România, aceasta este numai în pierdere.
În ultima vreme se vorbeşte tot mai mult despre necesitatea închiderii direcţiilor regionale de Poştă, iar reprezentanţii sindicatului spun că încearcă să oprească acest lucru.
„Deocamdată totul este în faza de discuţie, vor urma şi alte dezbateri, pentru că noi sperăm să nu fie nevoie de închiderea regionalelor. Acum s-au schimbat şi directorii, iar noi ne-am dori să nu mai fim implicaţi politic, deoarece am fost transformaţi în deconcentrată şi asta ne-a făcut rău “, a explicat Nicolae Nedelcu, liderul sindical al Poştei Ialomiţa.
În opinia sindicalistului, impactul politic asupra Poştei a fost unul negativ, motivul principal fiind acela că o persoană venită din exterior nu poate cunoaşte mersul afacerii precum unul din interior.
La polul opus, actualul, după spusele sale, director executiv al Oficiului Judeţean de Poştă Ialomiţa, Cazacu Marinică, a precizat că nu a fost încă demis, ci este în concediu de odihnă. Acesta susține de asemenea că este director delegat la Poștă, iar în atribuțiile de serviciu avea trecut să „managerieze poșta din Ialomița, lucru care s-a și întâmplat”.
cazacu marinica„Dacă au putut să destituie 130 de prefecţi, 100 de directori e floare la ureche. Pentru cei din PSD foamea este mare, pentru că aşteaptă de prea mulţi ani să vină la putere. Eu acum sunt în concediu de odihnă şi nu am fost înştiinţat că aş fi fost demis. Referitor la situaţia de la Poştă, tot ce pot spune este că eu am avut aceste idei privind desfiinţarea regionalelor, iar acum sunt plagiat, dar la câţi miniştri plagiază mai nou, nici nu e de mirare“, a declarat preşedintele PDL Ialomiţa.
În opinia lui Cazacu, în Ialomița nu vor fi concediați angajați, pentru că în condițiile actuale schema este subdimensionată, iar restructurările care au putut fi făcute s-au făcut deja.