comenzi la domiciliu cliseru.ro

Candidatul la funcția de primar al municipiului Slobozia, Ciprian Bocioagă (USR-PLUS): Slobozia are nevoie de oameni noi

OBIECTIV IALOMITA
Publicat de Obiectiv Ialomița
14/08/2020 | Politica

Sunt Iuliu-Ciprian Bocioagă, de profesie inginer, căsătorit și tatăl a doi copii minunați.

Ciprian Bocioaga
Ciprian Bocioaga

Ca absolvent al USAMV București, experiența mea profesională a gravitat în jurul domeniului agricol, atât pe partea de producție, cât și comerț. Dorința de perfecționare m-a făcut să-mi dau doctoratul în 2010 și masterul în 2016. După terminarea studiilor universitare, viața mea a continuat în Slobozia, unde am ales să investesc în toți acești ani, atât în plan profesional, cât și material și social.

Am decis să mă implic mai mult în viața politică și socială din Slobozia deoarece cred că doar implicându-te poți realiza cu adevărat ceva. Pasul l-am făcut în decembrie 2018, ca membru PLUS, iar din august 2019 sunt Secretar General al filialei PLUS Ialomița.

Am ales Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) deoarece am activat în Platforma România 100, platformă care reprezintă o asociație de cetățeni organizați într-o mișcare deschisă și activă, conectată la societate, cu scopul de a promova participarea în viața publică, prin proiecte dezvoltate pentru promovarea și implementarea celor 10 principii incluse in Manifestul România 100.

Mai mult, PLUS reprezintă un fenomen de o amploare și intensitate impresionante – prieteni, colegi, vecini sau oameni care nici măcar nu se cunoșteau, au decis să lucreze împreună pentru binele celor din jurul lor, pe bază de voluntariat.

Candidez la funcția de Primar al Municipiului Slobozia deoarece îmi doresc ca Slobozia să aibă o șansă la dezvoltare, la modernizare și la normalitatea pe care ne-o dorim cu toții.

Pentru mine, clasa politică „veche”, care a dominat timp de trei decenii, nu mai reprezintă o soluție credibilă și coerentă pentru Slobozia anului 2020, ei dovedindu-se a fi incapabili de decizii altruiste, eficiente, responsabile și de durată.

Slobozia are nevoie de oameni noi, care să schimbe mentalitățile iresponsabile și învechite ale șirului de primari ce nu au reușit să facă dintr-un oraș aflat în plin Bărăgan, un oraș-satelit pentru producătorii și comercianții de cereale și leguminoase.

Slobozia este un oraș cu mult potențial irosit și ignorat. Nu mai putem sta deoparte și privi cum administrațiile nu țin cont de nevoile și necesitățile slobozenilor, cum irosesc banii contribuabililor fără să investească în bunul trai al locuitorilor.

Îmi doresc o Slobozie europeană, primitoare și frumoasă pentru noi, pentru copiii noștri, dar și pentru cei ce poposesc aici.