15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
TELVERDE Coronavirus – 0800.800.358. Nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Românii aflați în străinătate pot solicita informații la: +4021.320.20.20
Ziarul Obiectiv Ialomita > Informatii Utile > CÂMPIILE VERTICALE. MONUMENTE ISTORICE ȘI ARHEOLOGICE IALOMIȚENE https://wp.me/p49Kdo-44x
livrari la domiciliulivrari la domiciliu

CÂMPIILE VERTICALE. MONUMENTE ISTORICE ȘI ARHEOLOGICE IALOMIȚENE

Muzeul Județean Ialomița și Consiliul Județean Ialomița vă invită, vineri, 15 martie 2013, ora 13:00, la vernisajul expoziției de pictură CÂMPIILE VERTICALE. MONUMENTE ISTORICE ȘI ARHEOLOGICE IALOMIȚENE.   

Monumentele istorice și siturile arheologice: Piscul Crăsani, Orașul de Floci, Popina Bordușani, necropola tumulară de la Stelnica, Crucea de piatră de la Chirana, Mănăstirea Balaciu-Piteșteanu vor fi dezvăluite publicului nu doar din perspectiva arheologului care adună informații din orice urmă materială, ci a artistului, din lucrările căruia se reflectă emoția întâlnirii cu mărturii din trecutul ialomițenilor.

 

Această expoziție este organizată în cadrul programului cultural Ialomița dintotdeauna pentru totdeauna și prezintă cele mai reprezentative mărturii de viață culturală și spirituală din spațiul ialomițean.

Proiectul expozițional este coordonat de artistul plastic Valeriu Stoica și arheologul Florin Vlad, iar din proiect mai fac parte: Melania Florescu, Manuela Petre, Ana-Maria Vasilescu.

În cadrul vernisajului va fi susținut un recital de versuri aparținând  poeților din Zodia Helis: Costel Bunoaică, Florin Ciocea, Florentina Loredana Dalian, Gheorghe Dobre, Dan Elias, Daniela Micu, Valeriu Stoica, Nicolae Teohari și un recital muzical susținut de Ioana Marin.

Expoziția va fi deschisă în perioada 15 martie-18 mai 2013.  Vă așteptăm!

Hei, dacă ești un cititor fidel al site-ului nostru și te-ai convins că de ani buni publicăm numai știri oficiale și de încredere, te rugăm să iți rupi un minuțel din timpul tău și să ne acorzi o evaluare aici: facebook.com/obiectiv.net/reviews/ Astfel ne ajuți la creșterea autorității paginii, lucru foarte important în această perioadă, în special pentru vizitatorii noi, care, pe bună dreptate, nu au de unde să știe că suntem o publicație serioasă și de încredere. Îți mulțumim! Multă sănătate!